Belépés / Regisztráció

2017. szeptember 20. szerda

1% Adószámunk: 18173486-1-43

"Vendégbabák" csoportok

Utolsó frissítés: 2017.08.27.

 BUDAPEST

Egy gyermek elvesztése semmihez sem fogható fájdalom. Elveszíteni a legvártabbat, a legszeretettebbet pedig soha nem múló teher, amit vinnünk kell tovább. Fogást, reményt és fogódzót keresni, találni és adni magunkak fontos lehetőség további életünknek.

Nem kell egyedül megküzdened, és nem kell, hogy bezárd magadba a nehézségeket. Osztozz a teherben sorstársakkal és velünk, szakértő csoportvezetőkkel! Gyere és csatlakozz idén ősszel induló gyászcsoportunkhoz, ahova mindenki rengeteg megválaszolatlan kérdéssel és szorongással érkezik. Nem ígérjük, hogy megoldunk mindent, de támogatunk, kérdezünk és beszélgetünk majd rengeteget.

Várunk minden nőt, férfit, párt és hozzátartozót, aki találkozott már a születés körüli halállal, a veszteség borzalmával.

Csoportunk hétfő esténként, kétheti rendszerességgel, 10 alkalommal találkozik a XIV. kerületi Zuglói Ifjúsági Centrumban.
Az első két alkalom minden érdeklődő számára nyitott.
Csoportunk biztonsága és az eredményes együttműködés érdekében fontos, hogy előzetesen megismerjük egymást. Ezért ha jönnél a csoportba, jelentkezz a megadott elérhetőségek egyikén, szeretnénk Veled még az indulás előtt beszélgetni egyet. (Zsani +36302223444 zsani [at] ubainba [dot] hu, Kata: +36705439895 kata [at] szivvel-lelekkel [dot] com )

Első alkalom: várhatóan 2017. szeptember közepe, hétfő 18-20:00

A csoporton való részvétel ingyenes, de a terembérlet költségeit szétosztjuk a résztvevők között.

Csoportvezetők: Simon Kata, klinikai szakpszichológus és Szalai Zsanett Pynky, dúla, hospice dúla és kommunikációs tanácsadó-tréner

 

 

BUDAPEST XIII. ker

 

Október 31-én induló “Vendégbabák” gyászcsoport a XIII. kerületben.

 

Meghitt, egymást megtartó, segítő légkörben, 6-10 fős csoportokban találkozunk. A sorstársak csoportja nagy segítség, itt van kivel megosztanod gondjaidat, bánatodat, és sok erőt ad, hogy együtt keressük a továbblépés lehetőségeit.

A Napfogyatkozás Egyesület önkéntesei által tartott csoportok ingyenesek, csak a helyszín bérléséhez szükséges a hozzájárulás.

A csoport 2016. október végén indul és következő év tavaszáig tart, összesen 12 alkalommal.

Találkozók kéthetente hétfőn este 18:00-tól 20:00-ig lesznek.

A Vendégbabák gyászcsoportot Pintér Ilona a Napfogyatkozás Egyesület önkéntese vezeti.

Szeretettel várom a jelentkezéseket!

 

 

Pintér Ilona

30/561-9213

mugano [at] t-online [dot] hu

 

 

 

 

 

 

 

-------------------------------------------------