Belépés / Regisztráció

2017. augusztus 21. hétfő

1% Adószámunk: 18173486-1-43

Csoportok gyermeküket gyászolóknak

Utolsó frissítés: 2014.12.21.

 

 

 

 

hozzászóló: Noémi Angyalka
hozzászólás időpontja: 2017.03.08. 08:19

Én Kaposváron keresek gyászcsoportot. Ha esetleg valaki tudna róla, kérem értesítsen! Örülnék, ha valaki elárulná, hogy itt hogyan lehetne csatlakozni a gyermeküket gyászoló csoportokhoz!

hozzászóló: Anonymous
hozzászólás időpontja: 2017.06.11. 10:26

Ez engem is èrdekelne, màrc 8 .-àn vesztettem el egyetlen gyönyörü , okos fiatal felnött gyermekemet. Szinta haldoklom. Hogyan lehet ezt tùlèlni?

hozzászóló: legler
hozzászólás időpontja: 2016.08.22. 11:18

Kérlek,segítsetek!Új regisztrált vagyok.Hogyan lehet jelentkezni gyászcsoportba?nem találom a lehetőséget az oldalon!köszönöm.

Gyöngyi

hozzászóló: Anonymous
hozzászólás időpontja: 2012.08.28. 14:36

Kedves Cili! Kedves régi csoporttársaim!

Nagy örömmel üdvözlöm ezt a kezdeményezést és a régi ismerősöket is: Singer Magdit és a többieket, akikkel együtt végeztem a gyászterápiás tanácsadói csoportot még a 90-es évek végén Polcz Alainnél, Pilling Jánosnál.

A későbbi sok -sok év alatt sok szülőnek, veszteséggel küzdő fiatalnak ajánlottam már én is a Napfogyatkozás Egyesület csoportjait, gyászterápiás tanácsadóit. Remélem ugyanolyan segítséget, erőt kaptak ők is útjukhoz a gyász a veszteség feldolgozásában, folyamatában, mint én is akkor és azóta is alkalmanként a munkámban.

Remélem a mostani ismerősöm, csoporttagom is eljut majd hozzátok, sikerrel vesz részt a közös munkában és tovább viszi hírét másoknak is.

Sok szeretettel kívánok további sikeres munkát és sok sok megnyugvó, újrakezdő tagot csoportjaitokban!

Pusztaházi Istvánné Ilona

addiktológiai szülői konzultáns: www.onkontroll.hu
és idegenvezető

hozzászóló: Cili
hozzászólás időpontja: 2012.09.07. 14:37

Kedves Ilona!

Köszönöm kedves szavaidat, az ajánlást, és a jókívánságot.

Munkám során látom az önsegítő csoport megtartó erejét, és úgy gondolom, erre a támaszra a legmegrázóbb emberi tapasztalatból, a gyászból kievickélő embernek van a legnagyobb szüksége.
Nagyon bízom a kezdeményezés sikerében, szeretném, ha a program - a maga rugalmasságával és alkalmanként színesebb tartalmával - hosszú távon kínálna a gyászolóknak segítséget a gyógyulásban. És ezért a magam részéről mindent meg is teszek...

Én is hasonlókat kívánok Neked: kitartó türelmet és sikeres "megmentéseket"!

Szeretettel:
Cili

Szalay Cili
www.gyaszfeldolgozas.com
cili [dot] szalay [at] gmail [dot] com